Ως ηγετική δύναμη στον χώρο παραγωγής, αποθήκευσης , διαχείρισης και διακίνησης δημητριακών, με ρυθμούς πάνω από 900 χιλιάδες τόνους εθνικές πωλήσεις και εξαγωγές ετησίως, αποτελούμε την πρώτη επιλογή από ιδιώτες και εταιρείες σε 35 χώρες και 4 ηπείρους.

ΣΙΤΑΡΙ

Το σιτάρι, στάρι ή σίτος ένα από τα σπουδαιότερα σιτηρά, καλλιεργείται σε όλο τον κόσμο. Είναι το δεύτερο παγκοσμίως σε συγκομιδή δημητριακό, μετά τον καλαμπόκι ( αραβόσιτο ), με τρίτο το ρύζι.

ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

Καλαμπόκι ή αραβόσιτος ή αραποσίτι έχει την επιστημονική ονομασία Zea mays. Η ελληνική επιστημονική ονομασία του φυτού είναι Αραβόσιτος ο κοινός ή Ζέα η μαϋς.

ΚΡΙΘΑΡΙ

Το κριθάρι είναι δημητριακός καρπός του αγγειόσπερμου, μονοκοτυλήδονου φυτού του είδους Κριθή η κοινή (Hordeum vulgare) της οικογένειας των Ποοειδών (Poaceae) ή Αγρωστωδών (Gramineae).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία παρέχει πλήρως ολοκληρωμένες υπηρεσίες, συγκέντρωση, αποθήκευση και διακίνηση δημητριακών εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών της μέσα από εξειδικευμένες λύσεις.
Ευρωπαϊκά Σιτηρά Ε.Π.Ε.
Δεν διαπραγματευόμαστε με την ποιότητα όσο αφορά τα προϊόντα μας. Με ρυθμούς πάνω από 900 χιλιάδες τόνους εξαγωγές ετησίως, αποτελούμε την πρώτη επιλογή από ιδιώτες και εταιρείες σε 35 χώρες και 4 ηπείρους.
Ευρωπαϊκά Σιτηρά ΕΠΕ
Με στόχο να ανταποκρινόμαστε άμεσα και αξιόπιστα σε κάθε ανάγκη της αγοράς, προσφέρουμε αναρίθμητες δυνατότητες επιλογής, τόσο στα χαρακτηριστικά των προϊόντων, όσο και στη μεταφορά τους.
Ευρωπαϊκά Σιτηρά ΕΠΕ

Δυναμική παρουσία στον χώρο παραγωγής, αποθήκευσης και διαχείρισης δημητριακών. Γνωρίζουμε την νομοθεσία για την αποθήκευση και την μεταφορά των δημητριακών όσο κανένας άλλος, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με υπευθυνότητα και σοβαρότητα στην προσπάθειά σας να προμηθευτείτε την ποιότητα και την ποσότητα που θα καλύψουν τις ανάγκες τις επιχείρησή σας.

We love the art of creation.

Our passion is listening to clients ideas, thinking through solutions and coming up with creative designs. Most Importantly, we keep it simple.

Listen
Think
Design
Refine

We focus on our skills.

We know our core strengths, stick to our guns and hone our skills. Most Importantly, we stay focused.

INTERFACE DESIGN

Focused on cross platform design to ensure a seamless customer experience

UX DESIGN

Skilled at creating unique custom interfaces for an unparalleled user interest

MOBILE APPS

Extensive experience in both iOS and Android APP Development

We are proud of our work.

Web Development, Advertising Design and Brand Identity development.

We would love to hear from you.