ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εταιρεία ΕΥΡΩΠΑΪΚА ΣΙΤΗΡΑ Ε.Π.Ε με κεντρικά γραφεία στην Σόφια της Βουλγαρίας έχοντας συνάψει συμφωνίες συνεργασίας µε κορυφαίους  παραγωγούς δημητριακών, από την Βουλγαρία και Διεθνή αγορά εξασφαλίζει  εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και άριστη ποιότητα ώστε να διευκολύνουμε τις απαιτήσεις των πελατών µας.

Γνωρίζουμε την νομοθεσία για την αποθήκευση και την μεταφορά των δημητριακών όσο κανένας άλλος, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με υπευθυνότητα και σοβαρότητα στην προσπάθειά σας να προμηθευτείτε την ποιότητα και την ποσότητα που θα καλύψουν τις ανάγκες τις επιχείρησή σας.

 

Είμαστε περήφανοι για το εύρος και τον αυξανόμενο αριθμό των πελατών μας, στους οποίους περιλαμβάνονται ιδιώτες και εταιρείες. Αναγνωρίζουμε τη μοναδικότητα του κάθε πελάτη και τις συγκεκριμένες επαγγελματικές του ανάγκες.
Με πλούσιο «χαρτοφυλάκιο», τεχνογνωσία,  είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη της επιχείρησή σας. Επιπροσθέτως, η ταχύτητα, η αξιοπιστία και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας δημιουργεί εύφορο έδαφος για την ανάπτυξη της συνεργασίας µας.
Σας περιμένουμε προκειμένου να σας γνωρίσουμε και να συζητήσουμε από κοντά την προοπτική συνεργασίας μας.

Η εμπειρία και οι γνώσεις μας είναι ο καλύτερος σύμμαχος της επιχείρηση σας.